VESTE BUNĂ! De la sfârșitul săptămânii, ne vom putea bucura de zăpadă pe Transalpina Ski Resort

VESTE BUNĂ! De la sfârșitul săptămânii, ne vom putea bucura de zăpadă pe Transalpina Ski Resort Sursa foto: facebook.com/ Clubul Alpin Roman Filiala Cluj

Vestea că domeniul schiabil Transalpina Ski Resort – Voineasa din județul nostru urmează să se deschidă i-a bucurat pe vâlceni. Se dau asigurări că sunt 99% șanse ca pârtiile să se deschidă începând de sâmbătă.

Anul acesta, vor fi deschise pârtiile de pe tronsonul telegondola, dar și cele din zona teleschiului. În schimb, nu vor funcționa pârtiile din tronsonul telegondola 2 și telescaun.

"Stimați iubitori ai Domeniului schiabil Transalpina, vă informăm stadiul în care ne aflăm în momentul de față și anume:

Săptămâna în curs s-au efectuat toate verificările necesare privind reautorizarea instalațiilor și anume verificările Pram și prize de pământ, verificările magneto-inductive ale cablurilor, au fost terminate reviziile mecanice și eliberate procesele verbale de revizie, a fost încheiat contractul cu serviciul de Ambulanță și în decursul zilei de ieri am înaintat documentația la CNCIR privind reautorizare instalatilor, încă nu ne-au înaintat o dată, dar sigur săptămâna aceasta se va face Iscirizarea. Mai sunt ceva probleme cu serverul sistemului de Ticketing, care se remediază sigur până pe 28 ianuarie. În cel mai rău caz, pentru că va trebui să lucrăm pe serverul din Austria deoarece cel de aici este prăjit. În măsură în care facem reautorizarea și sistemul de Ticketing nu este funcțional, o să deschidem la liber...

Depindem foarte mult de CNCIR Pitești și din prisma asta nu am vehiculat o dată certă, dar 99% weekendul acesta schiem la Transalpina.

Mulțumim pentru înțelegere și o să venim cât mai curând posibil și cu o informare oficială în acest sens!" se anunță pe pagina de facebook a Transalpina Ski Resort.

Chiar dacă domeniul schiabil are mare potențial, fiind considerat cel mai frumos din România, investitorii nu s-au îngrămădit în zonă și nu sunt foarte multe variante când vine vorba de unități de cazare.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...