FOTO: Au vrut să afume carnea și au rămas fără casă

FOTO: Au vrut să afume carnea și au rămas fără casă Sursa foto: ISU Vâlcea

Duminică,  24.01.2021, la ora 10.46, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit în localitatea Bujoreni,sat Lunca.

Până la stingerea incendiului, au ars: acoperişul unei case, construit din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de circa 60 mp; tavanul mansardei și o afumătoare, construită din lemn. De asemenea, a fost degradat un geam termopan.

Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este utilizarea focului fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor (afumătoare improvizată).

Pentru prevenirea unor situaţii asemănătoare, trebuie ca afumarea produselor din carne să se facă în spații special amenajate (pereți rezistenți la foc, coș aferent…. în nici un caz cu elemente de construcție din lemn).

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...