VÂLCEA: Tânără reținută după ce a încercat să scoată bani de la o bancă, cu un buletin fals

Polițiștii de investigații criminale au reținut pentru 24 de ore o femeie de 31 de ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de fals și fals privind identitatea.

La data de 20 ianuarie a.c., Poliția Municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată de un lucrător al unei sucursale bancare, din municipiu, cu privire la faptul că, o femeie a prezentat la casieria unității un act de identitate fals și ar fi încercat să retragă o sumă de bani.

Din verificările efectuate polițiștii au identificat o femeie de 31 de ani, din municipiu, care ar fi prezentat la o unitate bancară, o carte de identitate falsă ce conținea fotografia ei și datele de stare civilă ale unei femei de 41 de ani și folosindu-se de aceasta ar fi încercat să retragă suma de 18.000 lei, ce se afla în contul deschis pe numele femeii de 41 de ani.

La data de 21 ianuarie a.c., în urma probatoriului administrat, polițiștii Birouluide Investigații Criminale Râmnicu Vâlcea au dispus reținerea femeii pentru 24 de ore, aceasta fiind cercetată sub aspectul comiterii infracțiunilor de uz de fals și fals privind identitatea.

Astăzi, femeia o să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în vederea dispunerii de măsuri legale.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...