Gigi Becali vrea să se retragă la o mănăstire din Vâlcea. VEZI CARE!

Vulcanicul Gigi Becali își dorește o viață liniștită. A spus de mai multe ori că își dorește să se retragă la o mănăstire și s-ar putea să ia o decizie în acest sens mult mai devreme decât anticipase.

Anul care tocmai a trecut, 2020, a fost unul cu totul diferit față de ceea ce am trăit până acum. A resimțit asta și patronul FCSB, Gigi Becali. Totuși, latifundiarul din Pipera are și motive să zâmbească, după ce a devenit bunic în luna iunie 2020. Sătul poate de agitația din fotbal sau din politică, Gigi Becali a decis să se retragă din viața publică, și-a schimbat chiar și numărul de telefon și a refuzat dialogul cu presa. A declarat de mai multe ori că prioritatea sa va fi familia și liniștea.

În ultimii ani, patronul FCSB a vizitat mai multe mănăstiri din România, însă una dintre ele i-a atras atenția în mod deosebit. A mers acolo în mod repetat și a făcut donații generoase. Vorbim de Schitul Pătrunsa. Ansamblul monahal din comuna Bărbătești, din județul Vâlcea, este construit sub vârful Buila. Nu mulți se încumetă să îl viziteze, fiind greu accesibil. Zona este superbă, despărțită de civilizație de opt kilometri de drum neasfaltat. Deși anunțase că vrea să se retragă în liniște, la o mănăstire, abia după vârsta de 75-80 de ani, Gigi Becali ar putea să ia o decizie în acest sens mult mai devreme.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...