FOTO: Incendiu puternic la un atelier de tâmplărie din Râmnicu Vâlcea. Pompierii s-au luptat patru ore cu flăcările

Pompierii militari din cadrul ISU General Magheru al județului Vâlcea au fost solicitați în această dimineață, la ora 03.29, pentru stingerea unui incendiu produs la un atelier de tâmplărie, în Râmnicu Vâlcea, pe strada Kalamata-Lespezi.

Pentru stingerea incendiului, la fața locului au intervenit trei echipaje de stingere cu apă și spumă. Până la stingerea incendiului, au fost afectate două construcții civile, astfel: una în suprafață de 400 mp. cu destinația magazie pentru depozitarea furnirurilor (construcție pe structura ușoară) și peretele celei învecinate.

Pentru finalizarea misiunii, a fost necesară realizarea alimentării cu apă în sistem navetă, de la hidranții din zonă. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 07.30.

Cercetările preliminare arată că, incendiul s-ar fi produs din cauza unui scurtcircuit la instalația electrică.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...