RÂMNICU VÂLCEA: Pietoni acroșați pe trecere

Paramedicii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență General Magheru al județului Vâlcea au fost solicitați în această dimineață, la ora 06.43, pentru acordarea de îngrijiri medicale preliminare, în urma producerii unui accident rutier. Accidentul s-a petrecut în Râmnicu Vâlcea pe strada Republicii, unde doi pietoni au fost acroșați  pe trecerea de pietoni de un autoturism, ne transmit reprezentanții ISU Vâlcea.

La fața locului au intervenit un echipaj SMURD și unul de la SAJ, care, după acordarea de îngrijiri preliminare, au transportat pacienții la UPU Vâlcea pentru investigații suplimentare.

Din informatiile primite de la polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea, un conducător auto, de 57 de ani, din Râmnicu Vâlcea, ar fi acroșat două femei de 39 respectiv 56 de ani, aflate pe trecere. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a celor două femei, fiind transportate la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit un dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...