FOTO: Accident grav la Mihăești. Sunt anunțate trei victime

În urmă cu puțin timp, pe DN67, în comuna Mihăești (La plute), s-a petrecut un grav accident de circulație între două autoturisme.

Deși au fost anunțate cinci victime, doar trei persoane au fost transportate la spital. Celelalte două, una refuză transportul la spital, iar cea de-a cincia refuza primirea prim ajutorului calificat.

Pompierii militari intervin cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și două ambulanțe SMURD, iar SAJ cu 3 ambulanțe.

3 victime conștiente vor fi preluate de SAJ pentru a fi transportate la UPU Valcea.

Sunt scurgeri de combustibil pe carosabil, se vor asigura măsuri de apărare împotriva incendiilor până la îndepărtare, ne transmit reprezentanții ISU Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...