FOTO /VIDEO: Pisică salvată dintr-o fântână adâncă de 18 metri de pompierii vâlceni

FOTO /VIDEO: Pisică salvată dintr-o fântână adâncă de 18 metri de pompierii vâlceni Sursa foto /video: ISU Vâlcea
Pompierii vâlceni au salvat în această seară o pisică, după ce au coborât într-o fântână cu adâncimea de 18 metri, unde căzuse animalul. 

Reprezentanții ISU Vâlcea au precizat că pompierii militari au fost solicitaţi pentru salvarea unei pisici din fântâna unei gospodarii din localitatea Nicolae Bălcescu. 

Fântâna în care căzuse pisica are o adâncime de circa 18 metri, diametrul de aproximativ un metru, iar nivelul apei este de câţiva metri.

Pentru a salva animalul, deși afară erau 0 grade Celsius, un pompier a coborât în fântână şi a adus pisica la suprafaţă, în braţe, unde a fost preluată de proprietară.

"Colegul nostru a coborât cu ajutorul unei cordiţe şi a cablului de la găleată circa 15 metri pentru a salva pisica", ne-au transmis reprezentanții ISU Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...