FOTO: Incendiu la o casă din Râmnicu Vâlcea. Proprietarul a avut nevoie de îngrijiri medicale

FOTO: Incendiu la o casă din Râmnicu Vâlcea. Proprietarul a avut nevoie de îngrijiri medicale Sursa foto: ISU Vâlcea

Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitati, în urmă cu câteva minute, pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință de pe strada Straubing din Râmnicu Vâlcea. Flăcările s-a manifestat la acoperișul unei bucătării de vară și suprastructura unui fânar.

Pentru stingerea incendiului, la fața locului au acționat două echipaje de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD pentru eventualele persoane rănite.

Proprietarul locuinței, de 90 de ani, a suferit un atac de panică. Acesta primește îngrijiri medicale de la membrii echipajului SMURD.

Incendiul a fost lichidat. Cercetarile preliminare efectuate la fața locului arată că incendiul s-ar fi declanșat în zona unei afumători cu ajutorul căreia proprietarul gospodariei afuma carnea de porc.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...