Pompierii vâlceni s-au luptat cu flăcările la o fermă de animale. 20 de porci au murit carbonizați

Pompierii vâlceni s-au luptat cu flăcările la o fermă de animale. 20 de porci au murit carbonizați Foto arhivă

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “General Magheru” al Județului Vâlcea au intervenit în data de 17.01.2021, la ora 06.04, pentru stingerea unui incendiu produs la un adăpost de animale în comuna Verguleasa, sat Dumitrești.

Pentru stingerea incendiului, au acționat două echipaje de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Drăgășani.

Până la stingerea incendiului, au ars mai multe adăposturi de animale construite din lemn. De asemenea au murit un număr de 20 de animale (doi porci adulți și 18 purcei) aflați în interiorul clădirii.

Din cauza materialelor ușor inflamabile (lemn și furaje), și a distanței foarte mici existentă între imobile, incendiul s-a extins și la proprietatea învecinată, unde a afectat structura unui alt adăpost de animale.

După aproape două ore de eforturi, pompierii au reușit să stingă incendiul înainte ca flăcările să se propage și la alte bunuri situate în apropiere.

Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că flăcările s-ar fi declanșat de la un mijloc de încălzire electric, lăsat sub tensiune, nesupravegheat în interiorul adăpostului. 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...