VÂLCEA: Week-end cu bețivi la volan

În noaptea de 16/17 ianuarie a.c. polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Drăgășani au oprit pentru control pe strada Regele Carol, un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din comuna Crețeni.

Polițiștii au procedat la testarea tânărului cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probebiologice de sânge, iar pe numele lui a fost întocmit un dosar penal.

În noaptea de 15 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Brezoi au oprit pentru control pe strada Doabra, din oraș, un autoturism condus de un bărbat de 62 de ani, din oraș. Polițiștii au procedat la testarea bărbatului cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice de sânge, iar pe numele lui a fost întocmit un dosar penal.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...