VÂLCEA: Femeie bătută CRUNT de fiul ei. Agresorul a ajuns după gratii

La data de 13 ianuarie a.c. polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Lăpușata au fost sesizați de o femeie de 66 de ani, din comuna Lădești, cu privire la faptul că, a fost agresată fizic de fiul ei de 42 de ani.

Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că bărbatul de 42 de ani, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, în urma unor discuții contradictorii cu mama sa, a agresat-o fizic, aplicându-i lovituri în zona capului. Femeia a refuzat acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, bărbatul fiind evacuat din locuința comună, iar pe numele lui a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și amenințate.

În aceeași zi, în urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar la data de 14 ianuarie a.c, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, ulterior fiind adus în fața judecătorului de drepturi și libertăți care a încuviințat propunerea parchetului pentru arestarea preventivă a bărbatului pe o perioadă de 30 de zile.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...