Consiliul Județean Vâlcea vrea să preia Drumul Loviștei - DN7 D și să îl asfalteze

"În ultimii ani, m-am luptat să preluăm drumul „Loviștei”- DN7 D, în administrarea Consiliului Județean, iar la sfârșitul anului trecut, documentația pentru preluare a ajuns pe masa Guvernului.

Neoficial, am aflat că fostul Guvern din anul 2020 a avut alte planuri și nu a agreat varianta preluării drumului de către CJ Vâlcea.

Pe surse, aud acum că drumul nu este prevăzut în planul de investiții al CNAIR, pe anul 2021.

Printr-o adresă oficială, am solicitat actualului Guvern să ne comunice intențiile sale referitoare la modernizarea acestui drum și, în lipsa acestora, să reanalizeze solicitarea noastră de preluare a lui în administrarea Consiliului Județean.

Pentru asfaltarea acestui drum de pământ, care traversează Țara Loviștei, noi ne-am propus să accesăm fonduri europene." a transmis Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea. 
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...