Un nou proiect "deosebit" al tânărul DJ Vlad Odagiu. Va mixa de pe cea mai înaltă clădire din România

14 Ian 2021

Vlad Odangiu, tânărul și celebrul Dj din Râmnicu Vâlcea, nu are limite atunci când vine vorba de stabilirea unor noi recorduri.

Pasionat de muzică încă de la o vârstă fragedă, Vlad Odangiu, un dj în vârstă de doar 17 ani, are încă un proiect mega-impresionant. Își propune să stabilească un nou record, acela de a mixa pe cea mai înaltă clădire din România. Este vorba despre Sky Tower București, o clădire de 137 de metri înălțire, cu 36 de etaje, situată pe Calea Floreasca. Prin acest eveniment, Vlad speră să-i facă pe oameni să iasă din cotidian și să se distreze pe cele mai tari hit-uri ale momentului.

Evenimentul intitulat „Youngest dj on top of România” se va desfășura în luna februarie, dată exactă urmând să fie anunțată imediat ce se vor pune la punct toate detaliile.

Dorința lui de a mixa pe cea mai înaltă clădire din România vine după ce în vara anului trecut a mixat pe cea mai înaltă clădire din Oltenia, un ansamblu rezidențial cu 18 etaje din Râmnicu Vâlcea. 

În trecut, Vlad Odangiu a mai fost implicat și în proiectul „Dj in nature” și a mixat în locații precum: Valea Oltului, Vârful Roman și Vârful Cozia.

Citiți și PROIECT AMBIȚIOS a 3 DJ. #DjInNature la înălțime, în cele mai frumoase locații din Vâlcea

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...