FOTO: Vâlcean implicat într-un accident la Sibiu. Două persoane au fost rănite

FOTO: Vâlcean implicat într-un accident la Sibiu. Două persoane au fost rănite Sursa foto: IPJ Sibiu
Un accident rutier a avut loc, marți, pe DJ 106, în zona localității Nocrich, județul Sibiu, în urma căruia doi sibieni au fost răniți.

Primele informații din cercetările polițiștilor rutieri sunt că șoferul unui autoturism condus pe direcția Agnita - Sibiu nu a păstrat distanța de siguranță în mers și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar în fața sa.

În urma impactului, șoferul și pasagerul din mașina condusă regulamentar au fost răniți. Este vorba de doi sibieni, în vârstă de 74, respectiv 70 de ani.

Celălalt șofer are 42 de ani și este din județul Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...