VÂLCEA: Familii rămase fără locuințe în toiul iernii

Duminică, 10 ianuarie a.c., la ora 23.36, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit în localitatea Roești.

Până la stingerea incendiului, au ars: acoperişul unei case de locuit, construit din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de circa 130 mp.; bunurile din aceasta. S-a reușit limitarea extinderii la anexele din apropiere și la autovehicule. De asemenea, au fost degradați pereții construcției.

Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este căderea jarului din mijlocul de încălzire pe materiale combustibile (lemn).

Luni, 11.12.2020, la ora 02.15, pompierii militari au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit în localitatea Cernișoara.

Până la stingerea incendiului, au ars: acoperişul unei case, construit din lemn cu învelitoare din plăci de azbociment, pe o suprafaţă de circa 50 mp; bunuri din două camere. De asemenea, au fost degradate două camere.

Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este producerea unui scurtcircuit electric din cauza izolării necorespunzătoare a conductorilor.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...