ANUNȚ DE PRESĂ

07 Ian 2021

„MODERNIZAREA S.C. SCRIPT MEDIA SRL PRIN DIVERSIFICAREA ACTIVITĂȚII ȘI ACHIZIȚIA DE ECHIPAMENTE PERFORMANTE”

S.C. SCRIPT MEDIA SRL este beneficiarul proiectului „MODERNIZAREA S.C. SCRIPT MEDIA SRL PRIN DIVERSIFICAREA ACTIVITĂȚII ȘI ACHIZIȚIA DE ECHIPAMENTE PERFORMANTE”, cod SMIS 132728, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014- 2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1: “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi şi prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”, Apelul de proiecte POR/604/2/1- Microîntreprinderi.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, în calitate de Autoritate de management si Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 1.244.824,62 lei, din care valoarea finanțării nerambursabile este de 948.586,75 lei.

Obiectivul general al investiției este dezvoltarea societății SCRIPT MEDIA SRL prin achiziționarea celor mai performante tehnologii în domeniu, crearea a 3 locuri de muncă și menținerea celor 4 locuri de muncă pe un orizont de 3 ani, ceea ce va duce la creșterea cifrei de afacere anuală și la modernizarea proceselor de producție și diversificarea serviciilor.

Obiectivele specifice ale proiectului:
1- Inovarea tehnologiilor de producție prin implementarea unor tehnologii moderne, conforme standardelor de calitate internațională, care au un consum redus de energie electrică.
2- Modernizarea proceselor de producție prin investiții în echipamente noi
3- Crearea a 3 locuri de muncă permanente pe o perioadă nedeterminată, dintre care cel puțin o persoană va face parte din grupul persoanelor defavorizate/șomere.
4- Creșterea cifrei de afaceri într-un interval de 3 ani de la data finalizării

Durata de implementare a proiectului este de 20 luni, respectiv între data de 01.11.2020 și data 30.06.2022.
Locul de implementare este Str. Știrbei VodĂ, nr. 26, cam 1, Mun. Râmnicu Vâlcea, Județul Vâlcea, România.
Informaţii suplimentare se pot obţine la: tel. 0726527847, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., persoană de contact: Velicu-Dordea Andrei, administrator.

SCRIPT MEDIA SRL, CUI 15252340, J40/2996/2003, Mun. București, Sectorul 1, Str. L. Cihoschi, Nr. 11, Et. 2, Ap. 5
Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020


www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Galerie de imagini

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...