VÂLCEA: Tren personal deraiat pe Valea Oltului

Un tren format din o locomotivă și două vagoane a deraiat în această dimineață a zilei de marți, 5 ianuarie 2021, pe Valea Oltului, în zona mânăstirii Turnu.

Incidentul a avut loc pe Magistrala 201, calea ferată ce face legătura între Vâlcea și Sibiu, după mănăstirea Turnu și primul tunel.

Trenul circula către Sibiu, iar în vagoane se aflau 9 persoane, din care 8 muncitori CFR și o femeie, acestea neavând nevoie de îngrijiri medicale, ne informează reprezentanții ISU Vâlcea.

„Din cauza scurgerilor de pe versanţi pe firul de cale ferată au ajuns aluviuni care dus la deraierea locomotivei şi a primului vagon. În tren se aflau nouă călători care nu au suferit vătămări. Calea ferată a fost afectată prin depunere de aluviuni şi spălarea terasamentului pe ambele şine, pe o distanţă de aproximativ 300 de metri. Circulaţia feroviară a fost închisă, urmând a se efectua transbordarea călătorilor între staţiile CFR Lotru şi Călimăneşti”, ne informează IPJ Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...