FOTO: La Valcea, luni, 4 ianuarie, începe MAREA VACCINARE împotriva Covid-19

În data de 4 ianuarie 2021, primele doze de vaccin anti-SARS-CoV 2 ajung în județul Vâlcea. Anunțul a fost făcut de DSP Valcea. Marea vaccinare din Valcea începe în data de 4 ianuarie 2021, la orele 10.00, la Centrul de Vaccinare de la Spitalul 2.
Transportul special pleaca de la Spitalul Militar Craiova în data de 4 ianuarie dimineata. Conform specialiștilor, in maximum 120 de ore dupa ce il scoti din congelatorul de -80 gr, vaccinul trebuie administrat.
La Valcea vor ajunge 975 de doze din care aprox. 700 sunt pt angajatii SJU Valcea care si-au manifestat pina acum dorinta de a se vaccina.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...