Drept la replică

"Ca drept la replică față de articolul apărut în data de 27 decembrie 2020, în ziarul Vocea Vâlcii, intitulat „ Medicii de familie din Vâlcea, fără bani de sărbători ", formulăm următoarele precizări:

Informațiile oferite în acest articol sub semnătura d-nei Magda Popescu sunt neadevărate, neconforme cu realitatea.

În fapt, toți medicii de familie din județul Vâlcea au primit integral, înainte de sărbători, sumele de bani aferente serviciilor medicale prestate în luna noiembrie 2020, conform contractelor de furnizare de servicii medicale în asistență medicală primară, încheiate potrivit legii între CAS Vâlcea și medicii de familie din județul Vâlcea.

Astfel, Casa Națională de Asigurări de Sănătate a efectuat viramentul sumelor aferente plății serviciilor medicale în medicina primară pentru luna noiembrie 2020 prin Dispoziția bugetară nr. 4406 în contul CAS Vâlcea în data de 23.12.2020, iar instituția Casa de Asigurări de Sănătate Vâlcea a efectuat viramentul integral al sumelor pentru pentru plata medicilor de familie, în aceeași zi, din contul deschis la Trezoreria Rm. Vâlcea.

În consecință, la data de 24 decembrie 2020, toți medicii de familie din județul Vâlcea aveau banii în cont, aspect care poate fi demonstrat cu ușurință cu documente de evidență și nicidecum cu declarații sub anonimat așa cum sunt cele care au generat scrierea articolului la care formulăm prezentul drept la replică."
CASA DE ASIGURĂRI DE SĂNĂTATE VÂLCEA

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...