Medicii de familie din Vâlcea, FĂRĂ BANI de Sărbători

Medicii de familie, aflați în linia întâi în lupta cu COVID-19, au fost uitați de autorități atunci când a venit vorba despre plata retribuției pe luna noiembrie a acestui an. Este vorba despre medicii de familie din județul Vâlcea.
"Suntem în prima linie cu mâinile goale. Ne-am cumpărat singuri echipamente pentru prevenirea SARS COV 2. Cu toate aceste impedimente, nu mi-am imaginat că CAS o sa ne lase fara salarii de sărbători. Avem si noi de plătit asistentele. Sunt sărbători pentru toată lumea, nu doar pentru unii. Am fost la Trezorerie chiar și în ultima zi până de Crăciun si nu aveam niciun ban în cont. Este o mare bătaie de joc ceea ce se întâmplă”, ne-a declarat un medic de familie, care dorește să-și păstreze anonimatul.
De asemenea, in ceea ce privește produsele pentru prevenirea infectarii cu COVID 19, de la începutul pandemiei, au primit un număr infim de măști și mănuși de la autorități.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...