"Your Smile", ajutorul Moșul pentru copiii speciali din județul Vâlcea și din Curtea de Argeș

25 Dec 2020

Pentru mulți dintre noi luna decembrie este una agitată, o lună în care ne gândim ce mai putem face pentru a duce la bun sfârșit tot ceea ce ne-am propus la începutul anului. De cele mai multe ori uităm esențialul, uităm să fim buni și umani în fiecare zi!

În ultimii 4 ani, o fundație care își are originile în București, fundația Your Smile, are grijă de copiii speciali din județul Vâlcea și Curtea de Argeș. I-am numit speciali pentru că ei exact așa sunt, copii care te uimesc prin lucrurile deosebite pe care le pot face și prin mesajele transmise.

Parteneriatul fundației Your Smile cu cele 2 centre de Educație Incluzivă din Băbeni și Curtea de Argeș, dar și cu implicarea doamnei educatoare Fuiorea Mihaela, face ca acești copii minunați să se bucure de surprize și activități pe tot parcursul anului. Împreună organizează acestora zilele de naștere, merg în diferite excursii, participă la activități cultural educative, ajută copiii să poată merge la cursurile școlare sau la cele din mediul online oferindu-le sprijin material. Activitatea de Paște și de Crăciun este întotdeauna puțin mai amplă!

În preajma lunii decembrie, copiii scriu moșului de regulă dorințele de peste an, iar cei de la fundația Your Smile al cărui președinte este un domn cu un suflet atât de bun, Avi Barel, reușesc să îndeplinească dorințele copiilor și să aducă zâmbete și bucurii în sufletele acestora.

Anul acesta de pildă reprezentanții Fundației au fost în peste 300 de case, aducând magie și fericire. Datorită situației actuale, au hotărât ca Moșul să meargă la fiecare acasă, iar acest lucru a adus o bucurie enormă copiilor și celor dragi lor.

Mesajul pe care încearcă fundația Your Smile să-l transmită este acesta: "Orice gest mic pentru noi, pentru ei poate fi colosal!".

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...