VÂLCEA. Accident la Mihăești. O persoană este încarcerată

În această seară a zilei de 23 decembrie, în comuna Mihăești, sat Bârsești, județul Vâlcea a avut loc un grav accident de circulație în care au fost implicate două autoturisme.

Pompierii militari intervin cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și două ambulanțe SMURD, iar SAJ cu două ambulanțe. 

Din primele informații primite se pare că șoferul unui autoturism a rămas încarcerat, iar celălalt șofer este și el rănit. S-a reușit scoaterea persoanei încarcerate, aceasta fiind conștientă, și ambii șoferi au fost preluați de echipajului S.A.J.

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...