Moș Crăciun în uniformă de polițist

În apropierea Crăciunului, polițiștii vâlceni și-au continuat tradiția oferind cadouri și ajutoare mai multor familii cu o situație materială precară de pe raza județului.

Potrivit tradiției ultimilor ani, polițiștii vâlceni au contribuit cu bani, produse alimentare, obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, jucării, obiecte de uz casnic și de igienă personală pentru a aduce în viața unor familii, cu o situație materială precară, un strop de fericire și o rază de speranță.

Peste 30 de copii din comuna Racovița l-au primit cu brațele deschise pe Moș Crăciun în uniformă de polițist, aceștia primind cadouri care să le bucure zilele de sărbători.

Misiunile lui Moș Crăciun în uniformă de polițist vor continua și în perioada următoare, acestea beneficiind și de sprijinul rudelor și prietenilor polițiștilor.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...