Jandarmul plt. adj. Chelcea Constantin, Moș Crăciun pentru copiii sărmani

"Atunci când dăruiești devii parte din bucuria celorlalți

Sosirea sărbătorilor de iarnă ne face mai buni și ne aduce sentimente de recunoștință, voie bună, emoție și bucurie.

Jandarmul nostru, plt.adj. Chelcea Constantin a dorit ca astfel de sentimente să fie trăite, chiar și pentru câteva clipe, de câteva familii cu care viața nu a fost atât de prietenoasă și generoasă.

Constantin a dăruit haine, jucării, alimente, diverse obiecte de uz casnic, inclusiv măști de protecție și dezinfectante, iar zâmbetele și bucuria de pe chipul copiilor au fost cea mai mare răsplată.

,,În această perioadă trebuie să simțim cu toții magia Crăciunului , iar mie mi-a plăcut dintotdeauna să aduc puțin din această magie și celor care sunt mai greu încercați. Sper ca gestul meu să le aducă liniștea de care au nevoie și să iși petreacă Crăciunul într-un mod mai plăcut, fără grijile cotidiene. ,, ne-a mărturisit colegul nostru.

Noi știm că faci astfel de gesturi și în restul anului, iar pentru asta te felicităm!" transmite printr-un comunicat de presă Inspectoratul pentru Jandarmi Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...