FOTO RAZIE DE AMPLOARE ÎN VÂLCEA! Polițiștii au dat amenzi de peste 3 miliarde lei vechi

21 Dec 2020
În doar două zile, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au aplicat 180 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 30.000 de lei în cadrul acțiunilor punctuale și controalelor inopinate, organizate pentru limitarea răspândirii virusului SARS-COV-2.

În cadrul acestor acțiuni, polițiștii vâlceni au constatat și foarte multe abateri la regimul circulației rutiere, infracțiuni și contravenții.

În acest week-end, în zilele de 19 și 20 decembrie, polițiștii vâlceni în cooperare cu efective de jandarmi, reprezentanți I.S.U., polițiști locali, reprezentanți ai D.S.P, D.S.V.S.A. şi I.T.M., au desfăşurat acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2, pe raza întregului judeţ.
În cadrul acţiunilor, polițiștii au verificat documentele justificative necesare deplasării persoanelor de la domiciliu sau locuinţă, în intervalul orar 23.00 - 05.00, precum şi purtarea corectă a măștii de protecţie, de către toate persoanele care se aflau în mijloacele de transport în comun sau în alte spații publice.

Au fost legitimate 3.325 de persoane, verificate peste 200 de mijloace de transport în comun și 262 de societăți comerciale.

În urma verificărilor și controalelor efectuate, au fost aplicate 180 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 30.000 de lei, dintre care 149, pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecţie şi 31 pentru nerespectarea interdicţiilor privind deplasarea/libera circulaţie.

În cadrul acțiunilor organizate, polițiștii rutieri și de ordine publică din cadrul I.P.J. Vâlcea au aplicat 133 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 45.000 de lei, pentru nerespectarea normelor privind regimul circulației rutiere.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...