RÂMNICU VÂLCEA: Prins în flagrant în timp ce încerca să vândă droguri

RÂMNICU VÂLCEA: Prins în flagrant în timp ce încerca să vândă droguri Foto arhiva

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Vâlcea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Vâlcea, au dispus reținerea pentru 24 de ore față de un bărbat, de 33 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, pentru comercializarea de droguri de risc.

La data de 17 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vâlcea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T – B.T. Vâlcea, au depistat în flagrant delict un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care ar fi oferit spre vânzare 3 grame de fragmente vegetale (substanțe interzise), de culoare verde – oliv altor trei persoane. În continuarea activităților, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul tânărului în cauză, unde au găsit aproximativ 15 grame de fragmente vegetale(substanțe interzise), o țigară confecționată artizanal și mai multe arme albe (o macetă, o sabie, o baionetă, mai multe cuțite și două bastoane telescopice).

Bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vâlcea, în vederea continuării cercetărilor.

Azi, 18 decembrie, cel în cauză a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vâlcea, care a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, față de acesta, cercetările continuând sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, fapte prevăzute și pedepsite de art. 2 și art.16 din Legea 143/2000, privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

În cauză, s-a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii de Operațiuni Speciale Pitești și al Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...