ACȚIUNI ANTI-COVID-19: În doar 4 zile, 318 vâlceni amendați pentru nerespectarea măsurilor de protecţie

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au continuat activitățile pentru limitarea răspândirii virusului SARS-COV-2, prin organizarea de acțiuni punctuale și efectuarea de controale inopinate.

În cursul acestei săptămâni, în perioada 14 – 17 decembrie, polițiștii vâlceni în cooperare cu efective de jandarmi, reprezentanți I.S.U., polițiști locali,reprezentanți ai D.S.P, D.S.V.S.A. şi I.T.M., au desfăşurat acţiuni de verificarea respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2, pe raza întregului judeţ.

În cadrul acţiunilor, polițiștii au verificat documentele justificative necesare deplasării persoanelor de la domiciliu sau locuinţă, înintervalul orar 23.00 - 05.00, precum şi purtarea corectă a măștii de protecţie, de către toate persoanele care se aflau în mijloacele de transport în comun sau înalte spații publice.

Zilnic, au fost legitimate peste 1.700 de persoane, au fost verificate peste 200 de mijloace de transport în comun și peste 150 de societăți comerciale.În urma verificărilor și controalelor efectuate, au fost aplicate 318 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 73.500 de lei, dintre care 299, pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecţie şi 19 pentru nerespectarea interdicţiilor privind deplasarea/libera circulaţie.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...