VIDEO: Jandarmii "au pescuit" un bărbat care vindea ilegal pește în Râmnicu Vâlcea

VIDEO: Jandarmii "au pescuit" un bărbat care vindea ilegal pește în Râmnicu Vâlcea Sursa foto/video Jandarmeria Vâlcea

Vineri 11 decembrie a.c., orele 16.00, echipajul de jandarmerie aflat în serviciu, adepistat într-o parcare din Cartierul Ostroveni, din Râmnicu Vâlcea, un bărbat din comuna Orlești care comercializa pește din portbagajul autovehiculului personal.

Întrebat de activitatea desfășurată și proveniența peștelui, bărbatul în vârstă de aproximativ 50 de ani, nu a putut să dea jandarmilor niciun răspuns, întrucât acesta nu deținea niciun document care să îi permită comercializarea acestuia.

În momentul depistării, asupra bărbatului s-a găsit cantitatea de 20 kg de pește din speciile caras, știucă și plătică. Întreaga cantitate de pește a fost ridicată în vederea confiscării și predată lucrătorilor din A.N.P.A. spre a fi distrusă.

Pe numele bărbatului au fost întocmite actele de sesizare și predate poliției pentru continuarea cercetărilor.

Jandarmeria Vâlcea nu încurajează astfel de fapte și recomandă cetățenilor să anunțe imediat cea mai apropiată patrulă de jandarmerie daca sunt abordați de necunoscuți carele oferă spre vânzare astfel de produse.

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...