Foto/video: Alunecare de teren în zona Petrișor din Râmnicu Vâlcea. S-a prăbușit trotuarul, bordurile și un gard

Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au intervenit, în această după-amiază, la o alunecare teren care s-a produs în cartierul Petrișor din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Alunecarea de teren a afectat o stradă, pe o lungime de 15 metri, terenul de sub trotuar tasându-se, iar bordurile prăbuşindu-se. Imediat la fața locului au venit mai multe echipaje ale ISU.

„Un gard şi trotuarul au fost afectate în urma prăbuşirii unui mal de pământ. La 15 metri de locul în care s-a produs alunecarea este situată o locuinţă, însă aceasta nu este în pericol iminent", au transmis salvatorii de la ISU Vâlcea.

Trotuarul s-a tasat pe o lungime de 15 metri şi o lăţime de trei metri, iar bordurile care delimitau carosabilul de trotuar s-au desprins. În zona unde s-a produs evenimentul erau parcate două autoturisme.

Cel mai probabil, alunecarea de teren s-a produs pe fondul precipitaţiilor abundente. Judeţul Vâlcea se află, vineri, începând cu ora 13:10, sub atenţionare de cod galben, valabilă până la miezul nopţii, perioadă în care se pot produce scurgeri importante pe versanţi, viituri, creşteri de debite ale râurilor, precum şi posibile depăşiri ale cotelor de atenţie.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...