VIDEO: Sancțiuni în valoare de 4.500 lei, la un bar din Băbeni

În data de 07 decembrie a.c., în jurul orelor 19.30, echipajul de jandarmerie aflat în serviciu pe raza oraşului Băbeni, județul Vâlcea, a auzit gălăgie din interiorul unui bar, moment în care au intrat să vadă despre ce este vorba.

În ciuda faptului că angajata localului ştia că în această perioadă clienţii nu au voie să consume sucuri şi băuturi alcoolice în interiorul localului, aceasta a decis totuşi să îi lase. Mai mult de atât, majoritatea clienţilor nu purtau nici masca de protecţie, atât de importantă pentru sănătatea noastră şi a celor din jur.

Astfel, în urma interceptărilor şi legitimărilor, 9 persoane cu vârste curpinse între18-45 ani au primit sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 4.500 lei pentru nerespectarea măsurilor sanitare impuse în contextul actual.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...