RAZIE RUTIERĂ ÎN VÂLCEA: 252 de amenzi și 32 de permise REȚINUTE (FOTO)

La data de 2 decembrie a.c., polițiștii rutieri vâlceni au acționat pe drumurile din întregul județ, în vederea combaterii nerespectării regimului legal de viteză de către conducătorii auto, asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică și a reducerii numărului şi a consecințelor accidentelor rutiere grave.

Polițiștii rutieri au acționat utilizând 8 autospecialele dotate cu echipamente de supraveghere video a traficului şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor și aparatele radar portabile TruCAM.

În urma activităților desfășurate au fost aplicate 252 de sancțiuni contravenționale, din care 171 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, au fost reținute 32 de permise de conducere, din care 18 pentru viteză excesivă.

Polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea au acționat pe Drumul Național 67, unde polițiștii rutieri au reținut 5 permise de conducere pentru viteză excesivă, conducătorii de autoturisme fiind depistați rulând cu viteze de peste 120 km/h, pe un sector de drum cu limită de 50 km/h.


Polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea au depistat un bărbat de 61 de ani, din municipiu, care a condus un autoturism pe strada Ion Referendaru și a intrat în coliziune cu un copac.

Polițiștii l-au testat pe bărbat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1.12 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar acesta a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime. Bărbatul s-a ales cu un dosar penal.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...