Accident la Copăcelu între un autobuz și un autoturism. Sunt anunțate 5 victime

Polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea au fost sesizați în seara zilei de 30 noiembrie a.c., în jurul orei 23:34, că pe DN 67, pe raza localității Copăcelu, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autobuz.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, un conducător auto de 30 de ani, din Râmnicu Vâlcea, la o ieșire dintr-o curbă la dreapta a intrat în coliziune frontală cu un autobuz ce transporta persoane, condus de un bărbat de 50 de ani, din Oteșani, județul Vâlcea.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului autoturismului și vătămarea corporală ușoară a conducătorului autobuzului și a 3 pasageri. Victimele au fost transportate la spital.

Polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea continuă cercetările pentru a clarifica împrejurările în care s-a produs accidentul. Au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea s-au deplasat la fața locului cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și 4 ambulanțe SAJ.

Nu a fost necesară descarcerarea, toate persoanele au ieșit sau au fost scoase din autovehicule până la sosirea forțelor noastre, ne transmit reprezentanții ISU Vâlcea.

În urma impactului, s-a produs un scurtcircuit electric la autoturism, acesta luând foc. Până la stingerea incendiului, au ars aproximativ 50% din materialele combustibile din interiorul vehicolului. 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...