VÂLCEA: Femeie găsită decedată într-un canal

În urmă cu puțin timp, pompierii militari din cadrul Inspectoratului de Situații de Urgență Vâlcea au intervenit pentru salvarea unei persoane căzute într-un canal de apă în localitatea Roșiile, sat Păsărei.

Pompierii militari au plecat spre intervenție cu două echipaje unul SMURD și unul de salvare, numai că intervenția echipajul de salvare nu a mai fost necesară, acesta întorcându-se din drum, deoarece persoana a fost extrasă din canal de către cetățeni.

Echipajul SMURD și-a continuat deplasarea către locul intervenției, dar din păcate, femeia căzută în canal, în vârstă de 75 de ani, era decedată.

Adâncimea canalului este de circa un metru.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...