Ziua Națională la Vâlcea, FĂRĂ PARADĂ si fără public! Vâlcenii sunt îndemnați să stea în casă

Ceremoniile prilejuite de Ziua Naţională a României se vor desfăşura în condiţii speciale în Vâlcea, urmare a restricţiilor impuse de către autorităţi.

Mâine, 1 decembrie 2020, începând cu ora 12.00, va avea loc ceremonia militară și religioasă organizată de Instituția Prefectului – Județul Vâlcea și Garnizoana Râmnicu Vâlcea la Monumentul Independenței din municipiul Râmnicu Vâlcea, cu ocazia Zilei Naționale a României.

La ceremonie va participa un singur batalion de la MAPN, cu garda de onoare. Conform legii, pot participa maximum 100 de persoane, cu triaj observațional de la DSP Vâlcea.
Anul acesta, Ziua Națională la Vâlcea va fi sărbătorită fără prea mult fast, nemaiavând strălucirea de altă dată.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...