Descoperire macabră la Brezoi. Bărbat găsit mort în casă

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „General Magheru” al județului Vâlcea au fost solicitați în urmă cu câteva minute de către organele de poliție să faciliteze accesul în locuinta unei persoane care nu mai fusese zărită de vecini în ultima perioadă. Persoana în cauză locuiește în oras Brezoi, pe strada Florilor.

Pentru deblocarea ușii de la apartament, la fața locului s-a deplasat o autospeciala de descarcerare si un echipaj Smurd.

Din păcate, după deblocarea ușii locuinței, persoana în cauză, în vârstă de 75 de ani, a fost găsită fără semne vitale. La fața locului se deplaseaza si un echipaj de la ambulanță pentru constatarea decesului.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...