Moartea nu iartă nici salvatorii! Medic de la Ambulanța Vâlcea, RĂPUS de COVID-19. Avea doar 44 de ani

Iulia Dumitrescu, medic la Serviciul de Ambulanță Județean Vâlcea, a fost răpusă de noul coronavirus, la doar 44 de ani.

Medicul Iulia Dumitrescu și-a dat ultima suflare pe secția ATI a Spitalului Județean Vâlcea. Inițial, medicul fusese internat la Boli Infecțioase, dar starea ei nu a evoluat deloc spre bine, astfel că a fost transferată la Terapie Intensivă. Din informațiile primate, aceasta suferea și de diabet.

Iulia Dumitrescu avea 44 de ani și era mamă a doi copii. A absolvit facultatea de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” din Timișoara.

În prezent, alți șase angajați ai Serviciului de Ambulanță Vâlcea sunt infectați cu COVID-19. Toți au forme ușoare ale virusului.

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...