PROIECT AMBIȚIOS a 3 DJ. #DjInNature la înălțime, în cele mai frumoase locații din Vâlcea

21 Noi 2020

Având în vedere situația actuală și restricțiile impuse pentru perioada următoare, trei tineri ambițioși DJ s-au gândit la un proiect unic, care va surprinde pe toată lumea, aducând în prim plan cele mai frumoase locații naturale din apropierea municipiului Râmnicu Vâlcea și nu numai. Mai exact, cei trei DJ vor mixa în aer liber, în sânul naturii pentru a surprinde cele mai frumoase peisaje naturale.

Proiectul se numește “DJ IN NATURE” și este dus la îndeplinire de cei trei faimoși DJ vâlceni în mediul on-line: Dj Joe, Vlad Odangiu și Dj Tode.

„O să mixam live pe paginile de Facebook din cele mai frumoase locații din județul Vâlcea. Datorită pandemiei oamenii nu mai ies ca înainte, prin proiectul asta vrem să ii surprindem pe toți cu locațiile lor preferate.

Totul a pornit de la Dj Joe, dar eu Vlad Odangiu am decis să îl susțin, având și eu deja un proiect asemănător pe cel mai înalt bloc din Oltenia.

Următoarea locație, din acest proiect, este Vârful Cozia, pe data de 29 Noiembrie, dar avem deja și următoarele locații stabilite: Transalpina, Vârful Roman, Salina Ocnele Mari etc.

Așteptăm sugestii în legătură cu locațiile acestui eveniment din partea tuturor, pe paginile noastre de Facebook. Sperăm să surprindem pe toată lumea” a transmis tânărul DJ, de numai 17 ani, Vlad Odagiu.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...