Vine frigul, începe furtul de lemne!

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Lăpușata au depistat două transporturi ilegale de material lemnos, pe raza comunelor Roești și Lădești. 

La data de 17 noiembrie a.c., în jurul orei 17.00, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Lăpușata au depistat pe Drumul Județean 676, pe raza comunei Roești, un tânăr, de 28 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care transporta cu un tractor 5,18 metri cubi de material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că, avizul de însoțire prezentat de tânărul în cauză, fusese întocmit pentru alt transport de material lemnos, de alte esențe.

Polițiștii l-au sancționat pe tânăr cu amendă, în cuantum de 3.000 de lei și au dispus confiscarea materialului lemnos, în valoare de aproximativ 1.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

De asemenea, în cursul zilei de ieri, 18 noiembrie, polițiștii au depistat un bărbat, de 44 de ani, din comuna Lădești, în timp ce transporta, cu un atelaj hipo, peste un metru cub de material lemnos, fără a deține aviz de însoțire.
Bărbatul a fost sancționat contravențional, iar materialul lemnos, în valoare de aproximativ 200 de lei, a fost confiscat, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...