VASILE COCOȘ: Am votat pentru redeschiderea piețelor

19 Noi 2020
La inițiativa Grupului PSD, în data de 10 noiembrie 2020, în Comisia de Buget, Finanțe - Bănci s-a analizat un amendament la OUG 78/2019, prin care s-a adăugfat un nou art. 7 cu următorul cuprins:
” Pe durata stării de alertă, piețele agroalimentare în spațiile închise, târgurile, bâlciurile, piețele mixte și volante, talciocurile, așa cum sunt definite potrivit art. 7 alin. 1 din Hotărârea Guvernului nr. 384/2004 privind exercitarea comerțului cu produse și servicii de piață în unele zone publice, cu modificările și completările ulterioare, își vor putea continua activitatea, cu respectarea restricțiilor referitoare la distanțarea socială și a măsurilor de protecție sanitară”.

”Am votat în Parlament amendamentul pentru redeschiderea piețelor. Sper ca Guvernul Orban să nu mai ia măsuri similare contra românilor. Și de această dată PSD a demonstrat că îi pasă de români”, susține deputatul Vasile Cocoș.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...