VÂLCEA: 156 de amenzi date în 48 de ore pentru nerespectarea măsurilor de protecție

În ultimele 48 de ore, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii vâlceni, împreună cu efective de jandarmi, reprezentanți I.S.U., polițiști locali, reprezentanți ai D.S.P, D.S.V.S.A. şi I.T.M., au desfăşurat acţiuni de verificare cu efective mărite pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

În cadrul acţiunilor, polițiștii au verificat documentele justificative necesare deplasării persoanelor de la domiciliu sau locuinţă, în intervalul orar 23.00 - 05.00, precum şi purtarea corectă a măștii de protecţie, de către toate persoanele care se aflau în mijloacele de transport în comun sau în alte spații publice. În acest sens, au fost legitimate peste 5.000 de persoane,au fost verificate 337 de mijloace de transport în comun și peste 260 de societăți comerciale.

În urma verificărilor și controalelor efectuate, au fost aplicate 156 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 21.700 de lei, dintre care 154, pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecţie, şi 2 pentru nerespectarea interdicţiilor privind deplasarea/libera circulaţie. De asemenea, a fost constată o infracțiune de „Zădărnicirea combaterii bolilor”, prevăzută de Codul Penal.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...