ACCIDENT GRAV pe DN7, Valea Oltului. O persoană este încarcerată

UPDATE 2: Bărbatul care și-a pierdut viața în accidentul cumplit din dimineața zilei de 18 noiembrie, care a avut loc în localitatea Călimănești (Seaca), este medicul Șerban Savu. Acesta practica medicina de familie, având un cabinet individual la Dispensarul din Călimănești. 

UPDATE: Urmărindu-se starea de sănătate a bărbatului, de 65 de ani, din municipiul Râmnicu Valcea, rănit în această dimineață în accidentul rutier, de la Călimănești, s-a constatat, din păcate, că acesta a decedat. 

*****

În urmă cu puțin timp, pe DN7, în dreptul localității Călimănești (Seaca), la km. 188, a fost anunțat un grav accident rutier. Conducătorul unui autorurism ce se deplasa din direcția Râmnicu Vâlcea către Sibiu, a pătruns pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu un TIR, ne informează IPJ Vâlcea. 

Este anunțată o victimă încarcerată în autoturismul care a părăsit partea carosabilă, ne transmit reprezentanții ISU Vâlcea. Pompierii militari intervin cu o ambulanță SMURD și o autospecială de Descarcerare. 

Victima este inconștiență, a fost extrasă și preluată de echipajul SAJ.

Traficul nu este afectat. 

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...