FOTO - VIDEO: O handbalistă de la SCM Râmnicu Vâlcea a debutat în muzică în colaborare cu casa de discuri Lee Music

17 Noi 2020
Jucătoarea sârbă de handbal Kristina Liscevic, centrul echipei SCM Râmnicu Vâlcea, şi-a lansat primul său single, în limba engleză, cu titlul ''I'm gonna win'' (voi câştiga), a anunţat clubul pe pagina sa de Facebook.

''Kiki nu este fermecătoare doar pe terenul de joc, este super talentată şi ca interpretă'', se arată în postarea clubului vâlcean.

Mireya Gonzalez Alvarez e producătoarea primului clip video al sârboaicei de la SCM Râmnicu Vâlcea
Producătoarea clipului video este nimeni alta decât spaniola Mireya Gonzalez Alvarez, interul dreapta al echipei vâlcene, care are licenţă în comunicare audiovizuală şi multimedia.
Kristina Liscevic a realizat acest single în colaborare cu casa de discuri Lee Music, sârboaica fiind autoarea versurilor şi având o contribuţie la compunerea muzicii.
Colegele sale de la SCM Râmnicu Vâlcea apar şi ele în videoclip, realizând împreună o coregrafie.
o Liscevic are 31 de ani și e componentă de bază a naționalei Serbiei
o Joacă centru, însă, când echipa are nevoie, poate evolua și inter stânga
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...