RAZIE: Jandarmii au prinși doi tineri care se drogau

Acţiunile specifice virusului SARS COV2 din această perioadă nu împiedică jandarmii să-şi execute în mod exemplar misiunile zilnice.

Astfel că, sâmbătă, 14 noiembrie a.c., orele 11.30, jandarmii aflaţi în serviciu în zona barajului râului Olt din Cartierul Nord, au observat doi tineri care stăteau mai retraşi, lucru care i-a determinat să se apropie de aceştia şi să îi intercepteze.

Întrebaţi de prezenţa lor în zonă, tinerii ezitau să răspundă şi aveau un comportament suspect, moment în care jandarmii au procedat la efectuarea controlului corporal şi al bagajului.
La efectuarea controlului corporal, jandarmii au găsit asupra tinerilor 2 pachete de ţigări normale, iar în fiecare pachet se afla câte o ţigară confecţionată artizanal din resturi vegetale de culoare maronie şi miros înţepător. De asemenea în rucsacul unuia dintre tineri jandarmii au mai găsit o foiţă de staniol care conţinea acelaşi tip de substanţe.
Pe parcursul controlului corporal şi al bagajului, tinerii au fost cooperanţi, au recunoscut că s-au întâlnit ca să fumeze din ţigările artizanale şi nu au opus rezistenţă.

Jandarmii au întocmit documentele specifice şi predate împreună cu substanţele interzise poliţiei Vâlcea pentru continuarea cercetărilor .
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...