VÂLCEA: Rulotă în flăcări din cauza unei țigări. Proprietarul a ajuns la spital

Duminică, 15 noiembrie a.c., la ora 21.55, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o rulotă în localitatea Mălaia.

Până la stingerea incendiului, au ars: materialele combustibile dintr-o rulotă, aflată la circa 5 m față de o construcție. Pe timpul intervenției a fost evacuată o butelie cu de aragaz.

A fost necesară intervenţia echipajului SMURD pentru acordarea primului ajutor calificat și transportarea la spital a proprietarului, în vârstă de 61 de ani, întrucât acesta acuza dureri la membrul inferior drept. Bărbatul a fost scos din rulotă de către fratele său, care locuia peste drum.

Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este fumatul fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...