FOTO: Flăcările au lăsat fără casă, în pragul iernii, o familie din Milcoiu

FOTO: Flăcările au lăsat fără casă, în pragul iernii, o familie din Milcoiu Sursa foto: ISU Vâlcea

Ieri, 10 noiembrie a.c.,în jurul orei 21, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit în localitatea Milcoiu.

Până la stingerea incendiului, au ars: acoperişul unei case, construit din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de circa 80 mp; bunuri din interiorul construcției; o anexă și circa 4 mc de lemne de foc. De asemenea, au fost degradați pereții casei.

Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este intrarea în contact a scânteilor cu materialele combustibile (lemn) din cauza coșului de fum deteriorat.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...