Florentin Pera, antrenorul SCM Râmnicu Vâlcea, confirmat Covid-19

10 Noi 2020

Floretin Pera, antrenorul fetelor de la SCM Râmnicu Vâlcea a anunţat că este infectat cu Coronavirus. Rezultatul a venit după turneul disputat la Sfântu Gheorghe, din cadrul Ligii Naţionale de handbal feminin. Tehnicianul va intra în izolare şi astfel nu va putea sta pe bancă la meciul cu Budcnost, din Liga Campionilor.

Pe lângă acesta s-a mai infectat şi Bogdan Burcea, principalor celor de la SCM Craiova.

"Un nou caz pozitiv la echipa noastra!
In urma turneului Ligii Florilor MOL disputat la Sfantu Gheorghe, tehnicianul echipei noastre, Florentin Pera, a fost depistat pozitiv la testul RT-PCR.
Florentin, iti dorim multa sanatate, recuperare eficienta si rapida!" au transmis reprezentanții SCM Râmnicu Vâlcea pe facebook.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...