IMAGINI TRISTE! Piețarii din Drăgășani s-au mutat în stradă

Vâlcea anului 2020. Municipiul Drăgășani. Așa arată, din păcate, centrului municipiului dintre vii, după decizia guvernanților de a închide piețele.

Comercianții din piețele din județul Vâlcea au fost nevoiți să își mute marfa în stradă. Rămași fără soluții, producătorii și comercianții din piețele din Drăgășani și-au strâns marfa de pe tarabe și s-au mutat în stradă, la propriu, pe asfalt sau pe trotuare. Deși se simt nedreptățiți și nu inteleg de ce supermarketurile pot funcționa normal, iar piețele nu, pietarii s-au mutat în stradă.

Măsura luată de a închide piețele afectează pe toată lumea, însă, în special pe bătrâni. Unii dintre ei nu se pot deplasa până la supermarket, piața fiind singura opțiune de cumpărături aproape de casă.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...