Tipografia Bibliotecii "Antim Ivireanul" Vâlcea este completată cu o mașină de broșat și o ghilotină

09 Noi 2020

Acum câteva luni, vă anunțam, cu bucurie, că Biblioteca Județeană„Antim Ivireanul” Vâlcea deține propria tipografie funcțională, un utilaj modern, achiziționat cu bani alocați de Consiliul Județean Vâlcea.

Astăzi, împărtășim aceleași sentimente când vă aducem la cunoștință faptul că echipamentul tipografic este completat cu o mașină de broșat și o ghilotină – două componente absolut necesare pentru executarea unor tipărituri de înaltă calitate.

Biblioteca își continuă, astfel, misiunea culturală și civilizatoare în comunitate prin tipărirea și promovarea de cărți, publicații, broșuri, lucrări și materiale de specialitate elaborate de scriitori și oameni de cultură din județul nostru.

Biblioteca Județeană Vâlcea se poate mândri astăzi cu prima tipografie din istoria sa, achiziționată cu sprijinul domnului Președinte al ConsiliuluiJudețean Vâlcea. Domnul Constantin Rădulescu este, de altfel, și artizanul ideii de a înzestra instituția noastră cu o tipografie care, cu siguranță, va contribui la încurajarea producției editoriale locale și va stimula emulația culturală.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...