Circ cu liberalii în Consiliu Local! Alianța PNL - USR blochează tot

09 Noi 2020
Ședința de Consiliu Local din data de 9 noiembrie nu s-a putut desfășura pentru că noua alianță formată din PNL și USR a votat împotrivă. Deși clamează că nu mai pot de grija piețarilor, liberalii acționează haotic, atunci când vine vorba despre constituirea comisiilor de specialitate, care ar fi dus la o funcționare normală a Consiliului Local.
De asemenea, liberalii au blocat, prin nevotarea ordinii de zi și depunerea jurământului de consilier local al Irinei Argeșanu, mandat validat de instanța de judecată.
Putem înțelege lipsa experienței în cazul consilierilor care se află la primul mandat, însă Grig Crăciunescu are multe mandate la activ și nici acum nu înțelege procedurile CL, ca să nu mai vorbim despre întocmirea unor documente. Iar, necunoșterea legii nu te absolvă de vină, după cum bine spunea liderul de facto al Alianței PNL USR, Virgil Pârvulescu.
În fine, postările de pe FB ale liberalilor arată că aceștia au dorit să boicoteze această ședință de la CL, iar explicațiile cu care aceștia vin acum sunt tardive și nereale.

Sebi Vețeanu: Alianța Incompetenței la Rm Vâlcea !


Astăzi la ora 11.00 în sala Filarmonicii Ion Dumitrescu din Râmnicu Vâlcea a fost convocat Consiliul Local pentru a vota 3 puncte de pe ordinea de zi :
-depunerea jurământului consilierului local Irina Maria Argeșanu.
-stabilirea președintelui de ședință pe o perioadă de 3 luni, conform legii.
-organizarea comisiilor de specialitate, fără de care Consiliul Local nu poate adopta hotărâri.
Fără aprobarea acestor puncte nu se poate pleca la drum în actualul for legislativ al orașului.
În loc să voteze “ pentru” ordinea de zi, noua majoritate din C.L. formată din reprezentanții PNL, USR-PLUS, care se bate cu pumnii în piept pe facebook că deschide Râmnicul a votat împotrivă ( evident, din prostie !) fără nicio explicație. La final se uitau unii la alții, neînțelegând nici ei ce au făcut !
Pentru că cele 3 puncte de pe ordinea de zi nu au putut fi discutate, în zilele următoare va fi convocată o altă ședință a Consiliului Local, unde aceleași lucruri vor fi reluate !
Stimați aliați din Consiliul Local, nu vă mai plângeți că cineva vă blochează activitatea de consilieri ! La dvs. doare incompetența !
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...